" /> " />

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE







 


                                         POLITICA DE CONFIDENTIALITATE                                                                       


 


                                 DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR


 


Avand in vedere prevederile:
- Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare;
- Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE, protejarea sferei dumneavoastră private în timpul utilizării site-ul nostru web (
www.mrm-imobiliare.ro) reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, vă informăm în continuare în detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabil pentru protecția datelor cu privire la această pagină web este SC MRM SRL cu sediul in Cluj Napoca. La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, SC MRM SRL respectă cu strictețe prevederile legale în vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății SC MRM SRL în limitele prevăzute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise în continuare.Prezenta declarație privind protecția datelor se aplică doar pentru (www.mrm-imobiliare.ro) și pentru subdomeniile aferente, precum si pentru paginile ce prezinta campanii promotionale specific.


 


     SC MRM SRL, cu sediul social in municipiul Cluj-Napoca, str.Buna Ziua, nr. 34-36, ap.11, punct de lucru in municipiul Cluj Napoca, str.Iuliu Maniu, nr.7, ap.3 judetul Cluj, inregistrata in Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/1421/2002, avand CUI 14788791 denumite in continuare operator, in concordanta cu legislatia privitoare la protectia datelor cu caracter personal.


 


Categoriile de date prelucrate


 


      Avand in vedere obiectul activitatii de intermediere imobiliara si administrare a proprietatilor, de esenta acestuia este identificarea clientilor si punerea acestora in legatura in vederea incheierii contractelor de inchiriere sau transmitere a proprietatii.
In acest sens, principalele date prelucrate sunt: numele si prenumele, adresa, date de contact precum adresa de mail si numarul de telefon.
De asemenea, putem colecta si prelucra informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii siteului pentru a va personaliza experienta online. Mai multe detalii despre acestea se regasesc in sectiunea privitoare la cookie-uri si alte tehnologii similare.
Nu colectam si nu prelucram date cu caracter sensibil, care conform regulamentului sunt incluse in categoria speciala de date cu caracter personal. De asemenea, in cazul in care un client nu are implinita varsta de 16 ani, acesta are nevoie de acordul sau autorizarea titularului raspunderii parintesti pentru a i se putea prelucra legal datele.


 


 Scopul prelucrarii datelor


 


   Vom colecta si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri, in vederea finalizarii cu succes a intermedierii imobiliare:
a) pentru prestarea serviciilor in beneficiul dumneavoastra, prin prelucrarea cererilor si ofertelor pentru intermedierea tranzactiei.
b) in vederea punerii in legatura a cererii cu oferta, informatiile legate de adresa fiind dezvaluite strict potentialilor clienti, in mod organizat, fiind insotiti de catre agentii operatorilor
c) fotografiile proprietatilor vor fi folosite in scop publicitar, pentru a mari sansele efectuarii tranzactiilor
d) pentru redactarea eventualelor promisiuni de vanzare sau ajutarea completarii contractelor de inchiriere
e) pentru marketing, pentru a va putea tine la curent cu privire la noile oferte aparute sau cererile legate de proprietatea promovata de noi, cat si cu privire la trendul preturilor
f) pentru apararea intereselor noastre legitime, a drepturilor si activitatii comerciale, pentru prevenirea si detectarea tentativelor de frauda, cat si pentru pastrarea evidentelor financiar contabile si alte evidente cerute de legislatia in vigoare in Romania.


 


Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor in conditii de siguranta, iar datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta sunt folosite pentru realizarea obiectului de activitate, ele nefiind prelucrate in scopuri secundare, incompatibile cu scopurile pe care le-am enumerat.
Respectam si asiguramin mod strict secretul profesional. Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra sau indeplinirea obligațiilor asumate, mai precis, pentru publicitate imobiliara si punerea in legatura cu alti clienti cumparatori/vanzatori. De asemenea va putem asigura confidențialitatea datelor dumneavoastra si pentru aceasta ne aliniem conditiilor impuse de catre actele si normativele legale in vigoare.


 


De asemenea, pentru imbunatatirea serviciilor noastre, folosim cookies pentru statistici, marketing, urmarire, cercetare de piata si monitorizare. Aceste aspecte vor fi dezvoltate in politica privitoare la cookie-uri.


 


Durata pastrarii datelor                                                                                                                                                                                            


 


    Datele sunt pastrate cat timp este necesar pentru intermedierea iar datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.


 


Transmiterea datelor


 


    Datele dumneavoastra pot fi transmise clientilor, furnizorilor de servicii financiar contabile/bancare, furnizorilor de servicii de marketing si cercetare de piata, furnizorilor de servicii IT si altor furnizori care prezinta interes pentru dezvoltarea serviciului de intermediere imobiliara.
Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre terti se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor.


 


Ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dumneavoastră sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate


 


Drepturile dumneavoastra


 


    Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, de asemenea puteti sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta de catre operatori. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa impiedice executarea intermedierii intre dumneavoastra si operatori. In acest caz, atat operatorii, cat si reprezentatii sai sunt exonerati de raspundere. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui prin adresa de e-mail la www.mrm-imobiliare.roresponsabilului cu protectia datelor, sau prin posta sau curier la adresa operatorului vizat. Veti primi raspuns la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra in cel mult 72 de ore de la comunicare. In caz de cerere de informatii, acestea vi se asigura gratuit de catre operatori o data pe an.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic această Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei modificari, vom afisa versiunea actualizata fara intarziere.
Aveti, de asemenea, dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Fara a afecta dreptul dumneavoastra de a contacta autoritatea competenta, va rugam sa contactati in prealabil responsabilul cu protectia datelor al operatorilor, urmand a depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.